Blogg

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.
 

På senare tiden experimenterar jag med svartvita landskapsmålningar. Jag blev inspirerad av några gamla fotonegativ från vår semester i Marocko och är ganska nöjd med resultatet. Det är en typ av landskap som ställer frågor och får dig att fundera på allt det som inte illustreras i bilden.

Jag gick och såg en utställning förra veckan på konsthallen. Där var en samling verk av moderna målare, fotografer och konceptuella konstnärer. Det var inspirerande på många vis och på andra inte. Tillåt mig att guida dig genom utställningen från mitt perspektiv.

Då jag började med måleri, försökte jag fånga detaljer i allt möjligt och fylla landskap som redan var fyllda. Då jag senare såg dessa målningar, insåg jag att betraktaren nog inte visste vad den skulle fokusera på. Att upptäcka minimalismen har verkligen hjälpt mig med detta och här är fem tips som kanske kan hjälpa dig också.